najaarscomp

Eerste clubavond geslaagd!

De eerste Clubavond van deze zomer op 4 april, is een zeer geslaagde, gezellige avond geworden. Met een kleine 30 deelnemers waren de eerste zes banen op het park goed bezet en de borrel na afloop maakte dat de eerste editie smaakte naar meer. 

Elke eerste dinsdag van de maand zal deze gezellige Clubavond op onze banen worden georganiseerd. Er worden die avond vanaf 19 uur dubbelwedstrijden gespeeld tegen gelijkwaardige tegenstanders. Iedereen kan hieraan meedoen. Mocht je een ronde later willen starten (19.45 uur), laat dit weten, want alle wedstrijden worden van tevoren gepland. Wij hebben een grote app-groep, waarin je je kan opgeven voor de betreffende avond en waarin iedereen dus kan zien wie er die avond van de partij is. Mocht je nog niet in de app-groep staan, een appje naar Herman Deijen (0626976041) is voldoende om je aan te sluiten. 

De volgende Clubavond staat voor 2 mei op het programma. Om het app-verkeer te beperken, zal iedereen zich dan via een poll in de Clubavond app kunnen aanmelden.  

Delen is lief ♡

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van The Bubble Club Blaricum!