PADEL in Blaricum

De bouw van 4 splinternieuwe padelbanen in onze tennishal is voltooid. Ook de 4 nieuwe buiten padelbanen zijn bespeelbaar! Er kan dus volop padel gespeeld worden in Blaricum! 

Je kunt een baan huren via de knop hierboven, of via het kopje ‘baanhuur’ in het menu. Wij zijn daarmee de eerste overdekte padel locatie in Blaricum en in de BEL-gemeente.

Aanvragen voor meer informatie kan altijd via de mail:
Padel@thebubbleclubblaricum.nl

Baan- en materiaalhuur

Het huren van een padelbaan bij The Bubble Club Blaricum kan uitsluitend via de bekende padel app ‘Playtomic’ of via deze link.
Je kunt hier de beschikbaarheid van de padelbanen vinden en direct een baan reserveren.
Wanneer er meerdere banen beschikbaar zijn kun je ook je favoriete baan kiezen. Wij beschikken over 2 full panorama banen (te zien vanuit de horeca) en panorama banen achterin de padelhal.

Via Playtomic kun je ook direct online je nodige materiaal huren, zodat dit voor je klaar ligt. 
Je kunt hier onder andere padelrackets huren en vooraf je speelballen kopen.

Rackets zijn ook te huur én te koop bij de horeca van The Bubble Club Blaricum. Hier kun je ook ballen en gripjes kopen. 

Over Padel

Het aanbieden van de snel opkomende racketsport padel bij The Bubble Club Blaricum is een mooie aanvulling op de al bestaande racketsporten squash en tennis. Padel is uitgevonden in Mexico en zeer populair in Latijns-Amerikaanse landen. Je speelt op een baan van tien bij twintig meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk.

Bekijk hier de spelregels van Padel!

Veel mensen zien padel als een mix van squash en tennis. Het is snel, technisch en makkelijker om te spelen dus laagdrempelig voor nieuwe spelers om mee te beginnen. Padel speel je altijd in dubbels en heeft daarmee een hoog sociaal karakter, dit wordt versterkt doordat je dicht bij elkaar staat en makkelijk kan kletsen tijdens het spel. De KNLTB ondersteunt de ontwikkeling van padel ten volle en wij zijn erg blij om deze fantastische nieuwe sport toe te voegen aan ons aanbod van racketsporten.

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van The Bubble Club Blaricum!

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden.