WINTERTRAINING en TENNISLESSEN

(bijgewerkt op 08/09/2023)

Komende winterperiode biedt House of Tennis op The Bubble Club Blaricum tennislessen aan op de buitenbanen.
Inschrijven kan tot uiterlijk 11 september via de onderstaande link:

https://houseoftennis.nl/verenigingen/the-bubble-club/

Hieronder lees je meer informatie over de tarieven, waar je rekening mee moet houden en de inschrijfprocedure.

Waar moet je rekening mee houden

Algemeen:

 • Wij streven naar homogene groepen; bij de indeling wordt, daar waar mogelijk, rekening gehouden met voorkeur, beschikbaarheid en niveau. Het kan daarom voorkomen dat er meer of minder personen in een groep ingedeeld worden. De tarieven voor de groepslessen van de jeugd en de senioren worden aangepast naar gelang het aantal personen in de groep: lees verder voor de daarbij behorende afwijkende tarieven.
 • Je dient lid te zijn van The Bubble Club Blaricum om lessen te kunnen volgen.

Senioren:

 • De lestijden van de senioren zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00-15.00 uur en van 19.00-22.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan afgeweken worden.
 • Bij teveel aanmeldingen op bepaalde dagen/tijdstippen zal er geloot moeten worden (wees dus flexibel in het opgeven van je beschikbaarheid).
 • Ook trainingen overdag behoren tot de mogelijkheid.
 • Als je graag 1,5 uur wilt trainen, dan kun je dit aangeven bij de opmerkingen (lessen van 1,5 uur staan niet standaard bij het lesaanbod).
 • Indien je je als groepje wilt opgeven, overleg dan van te voren met elkaar over beschikbare dagen/tijden en geef dit door onder het kopje “opmerkingen”, evenals de namen van je mede-spelers.

Jeugd:

 • De lestijden van de jeugd zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00-19.00 uur en op woensdag en vrijdag van 13.00-19.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan hiervan afgeweken worden.
 • Denk bij het opgeven van verhinderingen aan de schooltijden en andere sporten en/of verplichtingen. Mocht je nog extra informatie met ons willen delen dan kun je dat kwijt onder het kopje “opmerkingen” op het inschrijfformulier. Na het samenstellen van de groepen en het indelen van het rooster is het namelijk erg lastig om nog te schuiven/wijzigen.
 • Wees zo flexibel mogelijk met het opgeven van beschikbaarheid, zodat we iedereen kunnen indelen en homogene groepen kunnen maken.
 • Wil je twee keer in de week trainen? Dat kan. Zet het bij de opmerkingen tijdens het inschrijven.

 

De inschrijfprocedure?

Ga naar 
https://houseoftennis.nl/verenigingen/the-bubble-club/ en schrijf je in!
Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden neem dan contact op met Herman Deijen via h.deijen@houseoftennis.nl of 06-26976041.

Nadat de groepen zijn ingedeeld ontvang je een e-mail met de groepsindeling, lestijd en de lesdagen (hierin zie je ook wanneer er geen les is, noteer deze lesdata dus in je agenda!). Vanaf 2 oktober zullen wij starten met de nieuwe tennisles-cyclus.

Het trainersteam heeft er ontzettend veel zin in om met jullie aan de slag te gaan. We zien je inschrijving graag tegemoet en tot snel op de baan!

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van The Bubble Club Blaricum!

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden.