WINTER DOORSPELEN

Hoe lekker is het om ook in de herfst en de winter buiten te kunnen blijven tennissen? De geur van vallend blad in je neus, je adem die als wolkjes stoom weg dwarrelt, met je muts op serveren, jezelf met je tennisvrienden heerlijk warm spelen, en uiteindelijk met frisse blossen heerlijk rozig van de baan stappen. Gelukkig is er de mogelijkheid om gedurende de winter door te kunnen spelen op onze buitenbanen!

Voor een bedrag van €130,- kun je de hele winter* onbeperkt gebruik maken van de buitenbanen. We werken er elke dag hard aan om de banen prima bespeelbaar voor jou en je tennisvrienden te houden – ijs en weder dienende, natuurlijk. Het reserveren van een baan gaat trouwens op dezelfde manier als in het zomerseizoen, namelijk via de KNLTB-Clubapp.

Meld je dus nu snel aan via onderstaand formulier, zodat je ook in de winter lekker buiten kunt doortennissen. Na ontvangst van je ingevulde formulier zal Bernadet van de ledenadministratie je de factuur sturen en – na betaling ervan – wordt het reserveringssysteem voor je opengezet en kun je meteen lekker aan de slag. Zorg ook dat je tennismaatjes zich aanmelden; zij moeten in het reserveringssysteem als winterspeler herkend worden om samen de baan te kunnen reserveren.

* Het WinterDoorspelen-abonnement loopt van 1 oktober 2023 tot en met 1 april 2024.

Inschrijfformulier (per persoon)

Nieuwsbrief

Altijd onregelmatig, nooit saai: schrijf je nu in en blijf op de hoogte van The Bubble Club Blaricum!

Copyright 2023 © Alle rechten voorbehouden.